• darkblurbg

De initiatiefnemers van Heeren Vermogensbeheer, Hans van der Heijden en Michel Schooneman brengen een uitgebreide ervaring voor u mee; bij Private Bank MeesPierson en daarna ABN AMRO MeesPierson bedienden zij vele jaren vermogende relaties.

Medebestuurder Frank Hoogendijk brengt door zijn ervaring bij Triodos MeesPierson veel expertise op het gebied van interne controle en risicomanagement in. Daarnaast is ook hij een ervaren belegger.

Hans van der Heijden, econoom, startte in 1999 bij MeesPierson als financier voor vermogende cliënten en families. Vanaf 2003 heeft hij als private banker een eigen cliëntenportefeuille opgebouwd en zijn cliënten met een team van specialisten bediend op het gebied van beleggen, financieren, vermogensplanning, estate planning e.a. zaken.  Hij heeft veel ervaring opgedaan met alle facetten van het beleggingsvak. U bent de cliënt en uw belang staat altijd voorop.

 

 

 

 

 

 

Frank Hoogendijk is al meer dan 30 jaar met veel plezier actief in het beleggingsvak. Na zijn studie bedrijfseconomie startte hij in 1986 als beleggingsanalist bij Pierson, Heldring & Pierson. Daarna bleef hij tot 2005 in verschillende functies bij MeesPierson, onder meer als hoofd aandelenresearch, hoofd beleggingsstrategie, hoofd vermogensbeheer en Chief Investment Officer. In alle functies bleef hij sterk betrokken bij de "inhoud": beleggen en cliënten. Van 2005 tot eind 2017 was hij Managing Director van Triodos MeesPierson Sustainable Investment Management. Daar combineerde hij drie rollen: manager, belegger en vermogensbeheerder.

 

 

 

 

 

 

Michel Schooneman heeft al lang een passie voor beleggen. Het begon met een beleggingsclub en leidde tot de keuze voor een studie bedrijfseconomie met als specialisatie bank- en verzekeringswezen. Na zijn studie ging hij werken bij Damstaete,  een commissionair in effecten, gevestigd aan de Dam dichtbij Beursplein 5. Hier heeft hij van 2000 tot 2005 gewerkt en heel veel geleerd door de bevlogenheid en jarenlange ervaring van zijn directe collega’s. Vanaf 2005 tot 2018 is Michel werkzaam geweest als beleggingsadviseur bij ABNAMRO MeesPierson. Hij is er heilig van overtuigd dat er in een wereld met steeds meer passieve beleggers goede resultaten te behalen zijn met een actief beleggingsbeleid.